Houtbouwschroeven

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 73

Pagina
per pagina
 1. -20%
 2. -20%
 3. -20%
 4. -20%
 5. -20%
 6. -20%
 7. -20%
 8. -20%
 9. -20%
 10. -20%
 11. -20%
Loading ...
Meer artikelen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 73

Pagina
per pagina
Houtbouwschroeven het ook Tellerkopschroeven.

Houtbouwschroeven

De houtbouwschroeven (Tellerkop) van Schroef.nl zijn er voor zowel indoor als outdoor houtbouw. De schroeven zijn ontwikkeld voor het fixeren van dragende houtconstructies. Daarbij zijn deze schroeven ideale houtdraadboutvervangers omdat ze vele malen sterker zijn en een hogere uittrekwaarde hebben. Hierdoor zijn ze perfect voor het verwerken en bevestigen van hout. De schroeven zijn te gebruiken met vele soorten hout, zoals Red Cedar-, Douglas- en eikenhout. Ook zijn de schroeven, naast het verwerken van hout, goed te gebruiken voor het monteren van zachte plaatmaterialen zoals isolatiemateriaal of houtwolcementplaten.

Outdoor Houtbouwschroeven

De outdoor houtbouwschroeven zijn speciaal ontwikkeld voor het verbinden van houten balken in de directe buiten atmosfeer. Perfect te gebruiken voor het monteren van veranda’s, overkappingen op het terras en andere dragende houtconstructies. De outdoor houtbouwschroeven zijn gemaakt van gehard carbonstaal en beschikken over een anti-roest-coating. Dankzij het grote klembereik van de tellerkop, zijn deze schroeven ook goed te gebruiken voor het monteren van zachte plaatmaterialen zoals isolatiemateriaal of houtwolcementplaten.

Indoor Houtbouwschroeven

Voor het monteren van indoor houtconstructies biedt Schroef.nl speciale indoor houtbouwschroeven. Deze schroeven zijn ontwikkeld voor het verbinden van houten balken en dragende houtconstructies. Door de tellerkop aan de schroeven hebben ze een groot draagvlak en klembereik. Houtbouwschroeven zijn vele malen sterker en hebben een veel hogere uittrekwaarde waardoor hout extra stevig gemonteerd wordt en veilige bouwconstructies gemaakt kunnen worden.