Potdekselschroeven

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
  1. -20%
  2. -20%
  3. -20%
  4. -20%
  5. -20%
  6. -20%
Loading ...
Meer artikelen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Dynaplus AR-Coating is beter roestwerend als RVS schroeven.

Potdeksel Schroeven

Potdekselschroeven zijn speciaal voor het monteren van rabat- of potdekselplanken. Maar kunnen ook gebruikt worden bij overige (zwarte) schuttingplanken. De schroeven zijn zelfborend en direct te gebruiken in vrijwel elke houtsoort. Dus ook direct in Azobe en andere hardhout soorten te schroeven.

Supersterke potdekselschroeven die niet snel afbreken

De schroeven zijn gemaakt van gehard koolstofstaal en zijn door een uitgekiend na-hardingsproces niet alleen supersterk, maar ze zijn ook heel buigzaam. Hierdoor wordt de kans op afbreken geminimaliseerd; zowel tijdens het inschroeven als nadat de schroeven zijn verwerkt en de houten planken gaan werken.

Zeer roestbestendige schroeven met Anti-roest Coating

De gevelschroeven zijn voorzien van een Anti-Roest-coating. De coating is zeer roestbestendig en hebben de allerhoogste corrosiviteitsklasse; C4. Mocht de coating toch beschadigd raken bij het inschroeven? Geen probleem; de coating kan kleine beschadigingen zelf herstellen waardoor de AR-coating een permanente corrosiebescherming biedt aan de schroeven. Leverbaar in Bronze en in Zwarte uitvoering