GRATIS VERZENDING VANAF 50,00
ORDERS TOT 10,00 VERZENDKOSTEN 2,50
20% KORTING OP SCHROEVEN

WhatsApp 0682315645

Spanhulzen

Spanhuls, hulsnagel

Een spanhuls is een soort spijker in cilindervorm waarbij de cilinder strak in een boorgat past. Functie van de spanhuls is snelle montage mogelijk te maken, als een soort slagplug, voor beton en metselwerk. Spanhulzen worden met een hamer in een boorgat geslagen waarbij het boorgat iets smaller moet zijn dan de diameter van de spanhuls (daartoe is de spanhuls "opengesneden"). Het beste is als de spanhuls zich spreidt over de gehele lengte van het boorgat. De kraag houdt het aan de spanhuls te bevestigen materiaal vast. De licht conische vorm van de punt maakt dat het eerste deel van de spanhuls gemakkelijk in het boorgat is te duwen.

Spanhulzen zijn een universeel bevestigingsmiddel in de bouw. Spanhulzen dienen als bevestigingsmiddel van bijvoorbeeld klampen, rachels en regelwerk in/op beton. (Beton zet niet uit bij het inslaan van de spanhuls, waardoor de spanhuls goed strak blijft zitten.)
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Loading ...
Meer artikelen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Ook voor kalkzandsteen wordt een spanhuls (Express nagell) toegepast: als "randbeveiliging", op de bovenzijde van kalkzandsteenwand (xella)